Noe av det viktigste med ventetiden frem mot jul må være adventslysene. De er med på å telle ned til julaften, og er ikke minst fine å se på! Siden jeg har flyttet hjemmefra og har min egen leilighet må jeg nok stille med adventsstake selv, så da valgte jeg å lage den selv etter inspirasjon av mamma! Når man lager det selv får man jo velge akkurat hvordan man vil ha det.

Jeg har kjøpt ei lysskål og noen store, hvite kubbelys fra Ikea. På lysene har jeg enkelt og greit plassert noen søte sølvtall som jeg har kjøpt hos Nille. Det som er så fint er jo at man selv kan velge farge på lysene og tilbehør i lysskålen! Både hvite, gråe, lilla, beige og røde lys har vært i tankene mine når jeg skulle bestemme meg for farge. Jeg valgte hvite lys fordi jeg rett og slett er veldig glad i det minimalistiske, og tilbehør jeg har i lysskålen er noe så enkelt som kongler og nøtter som jeg har plukket her i Trondheim! Fint, billig og enkelt.