Hei! Akkurat nå sitter jeg under et stort pledd og hører på musikk. Jeg anbefaler dere å høre denne. Og denne. Og denne. Ooog denne. I dag har jeg hatt skolefri, noe som ga meg muligheten til å sove enda litt lenger enn vanlig. godt Selvfølgelig klarte jeg å forsove meg og våknet ikke før klokken kvart på ti. Altså, det var et kvarter til jeg skulle i et møte, og jeg lå enda i senga. Til tross for at jeg nesten ikke hadde sminke, hadde glemt linsene og droppet frokosten, så rakk jeg det og kom bare fem minutter for sent. Når jeg skulle sykle hjem igjen regnet det, og bedre ble det ikke av at en bil kjørte inn i ei søle rett ved siden av meg. God morgen til deg også, din gjøk! Til trøst tok jeg på meg koseklær og lagde meg rundtstykker til frokost med en gang jeg kom hjem.

Klokken fem skal jeg på ranskurs i forbindelse med jobben jeg har her i Trondheim. Medarbeiderne mine, som har vært på kurset før, har snakket mye positivt om det og har sagt at det er som å være i et virkelig ran. Det blir nesten som et lite skuespill der jeg og to medarbeidere liksom er på jobb mens flere ranere kommer brasende inn med våpen og begynner å skyte i taket. uææ Rett etter kurset stikker jeg på kino med klassen min. Jeg husker ikke hvilken film vi skulle se, men læreren insisterte på at vi måtte se den. Såå, jeg må si jeg grugleder meg litt. hihi