Hei. I dag har jeg gått til og fra skolen i snø og kulde, tenkt på adventstiden, julen og romjulen, begynt å strekke ut ørene enda litt til, spist pannekaker med hjemmelaget blåbærsyltetøy, kodet på noe som skal være ferdige til fredag, sett på vinballongen som plupper på badet, handlet og pakket inn gaver til julegaver, vasket opp på kjøkkenet (husmor), sett på oppskrifter på julebakst, kost med pusene og slappet av. Ellers har det ikke skjedd så mye de siste dagene. Jeg har stort sett gjort lekser og slappet av når jeg har hatt muligheten. Jeg har vært usedvanlig trøtt de siste dagene, noe som trolig har med mørket ute å gjøre. Når klokken er fem kunne jeg like godt gått og lagt meg for å sove om jeg ikke har hatt ei klokke for å se hva tiden egentlig er. Til slutt vil jeg meddele at jeg har bestilt meg flybilletter som skal føre meg hele veien opp til Tromsø, til min kjære Marie. Jeg klarer ikke å vente!