Er du glad i marmor? www.elisebear.blogg.no Jeg syns marmor er utrolig fint, og har lenge siklet over en hvit marmor-kontaktplast fra Panduro – men på grunn av at jeg er litt glemsk og ikke er innom Panduro så ofte, så har det liksom aldri blitt noe av. Dette ville jeg gjøre noe med i dag. Panduro ligger jo bare noen hundre meter unna skolen min, så når klokka ble fem over to gikk jeg bort til Panduro for å kjøpe meg denne herligheten. Den er sååå fin, og en pakke inneholder hele to meter med kontaktplast – så nå har jeg marmor i evigheter!

I dag har jeg hatt det litt gøy med både macbooken og iphonen. Ble det ikke fiiint? Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med resultatet, og så var det jo så enkelt! Det eneste du trenger er kontaktplast, en skarp hobbykniv og bittelitt tålmodighet. Kontaktplast finnes i flere forskjellige farger og mønster, og koster bare rundt 60 kroner! Utrolig billig, utrolig enkelt og ikke minst utrolig fint! www.elisebear.blogg.no