Det er mandag og tid for å fylle hodet med fine tanker og inspirasjon! www.elisebear.blogg.no I dag er jeg i skikkelig interiør-humør, og det er ikke uten grunn. I går var jeg og Espen nemlig på vår aller første visning etter at leiligheten vi bor i nå ble oppsagt, og det gikk så mye bedre enn forventet.

Leiligheten vi så på ligger rett ved Solsiden i Trondheim, og den falt virkelig i smak! Den ligger utrolig sentralt, det er kort avstand til skolen jeg går på og det er gode bussforbindelser til og fra jobb, både for meg og Espen. Vi fikk beskjed fra utleier om å komme med vår endelige beslutning på om vi vil ha den eller ikke i løpet av dagen. Med andre ord er jeg bare en liten telefonsamtale unna å sikre meg en ny, fin og lys leilighet til januar. Herlighet, som jeg gleder meg til å bo bare med kjæresten min og ha noe som bare er vårt igjen! www.elisebear.blogg.no IIIIH!

Følg meg gjerne på Pinterest! www.elisebear.blogg.no Hva heter du?