IMG_3862

Hei og hopp, og god morgen! www.elisebear.blogg.no

I dag er det selveste langfredag, noe som betyr at jeg egentlig skulle ha våknet opp hjemme i leiligheten i Trondheim denne fine morgenen – men det ble noen forandringer i gårsdagens hjemreiseplaner, så jeg reiser hjem i ettermiddag i stedet. Jeg skulle så gjerne vært hjemme i Rindal mye lenger, men ferien er over for min del – nå er det jobbing som står for tur!

IMG_3863

Denne morgenen koser jeg meg med en kopp te i lyse og trivelige omgivelser. Jeg sitter i skrivende stund i hagestuen, og utenfor er det heeelt hvitt! Her har det nemlig snødd litt i løpet av de siste dagene, og våren er plutselig ikke å skimte lenger. Hvor ble varmen, den skinnende solen og fuglekvitteret av?

IMG_3839

IMG_3840

IMG_3841

IMG_3843

IMG_3844

IMG_3845

IMG_3847

Hvordan er påskeværet hos deg?