God morgen, fine skapninger! Plutselig var den fine søndagen her, og helgen er om ikke så alt for lenge over for denne gang.. Jeg føler egentlig at jeg ikke har hatt noe særlig til helg enda, for jeg har jo sovet bort dagene og vært våken på natten for å jobbe.. Men, sånn er det – jeg får bare glede meg til neste helg i stedet, for da skal jeg til Lillehammer!

IMG_3953

I dag tenkte jeg å vise dere min hverdagssminke. Når det kommer til sminke, så er det faktisk noe jeg ikke pleier å bruke så all verden med penger på. Sminke er en veldig stor forbruksvare for min del, så det å finne rimelige, men gode produkter er noe jeg har prøvd på i flere år.

Jeg prøver konstant å holde meg til billige merker, rett og slett fordi jeg føler at jeg ikke kan eller vil ta meg råd til å kjøpe det dyreste og “beste” som er ute på markedet. Det dyreste er nemlig ikke nødt til å være det beste. Alt kommer jo an på hva du syns er fint på din hud. Så lenge sminken ser og føles fin ut, så er den mer enn bra nok i mine øyne. Det er det at man føler seg vel med sin egen sminke som er viktigst, ikke hvilken pris du betaler for den!

IMG_3955

Blusher, compact powder and bronzing. www.elisebear.blogg.no

Pudder. Er det noe jeg absolutt ikke bruker flere hundre kroner på, så er det pudder. Pudder er pudder, og legger det seg fint på huden er jeg strålende fornøyd! Jeg har i mange, mange år kjøpt alt jeg har av pudder hos H&M, og det kommer jeg faktisk til å fortsette med. Jeg har funnet min fargeskala og blir alltid fornøyd med pudderet jeg kjøper der.

IMG_3956

Sminkekoster. Disse sminkekostene fikk jeg faktisk i posten for ikke så alt for lenge siden, så de er rimelig nye! Er det noe man faktisk burde legge i litt penger i, så er det sminkekoster. Disse kostene fra EcoTools er helt fantastiske, og jeg angrer ikke et sekund på at valget falt på disse. De er enda like myke og deilige som den første gangen jeg brukte dem. www.elisebear.blogg.no Mer informasjon om de fine sminkekostene mine finner du HER.

IMG_3960

Løsvipper, øyenbrynsblyant, maskara, dipliner, pinsett og vippelim. www.elisebear.blogg.no

Løsvipper og vippelim. Jeg har brukt løsvipper i rundt fem år til sammen, med noen småpauser her og der. Nå bruker jeg løsvipper så å si hver dag, og det er sjeldent jeg går ute blant folk uten.. Dette er løsvipper som jeg klipper til selv og som jeg tar på og av for hver gang jeg bruker dem, noe som fungerer strålende for min del! Jeg kjøper alle mine løsvipper fra eBay. Det samme gjelder vippelimet.

Øyenbrynsblyant. Til tross for at jeg har tatoverte øyenbryn, så må jeg likevel ha en øyenbrynsblyant liggende. Øyenbrynene får jo en del sminke på seg når jeg sminker meg og mine egne øyenbrynshår er utrolig lyse, så jeg bruker den egentlig bare for å gå over litt om det trengs. www.elisebear.blogg.no

Maskara. Siden jeg bruker løsvipper, så er maskara noe jeg egentlig ikke trenger. Jeg bruker maskara kun for å få mine egne vipper svarte og for å gå over løsvippene etter at de er satt på. Denne maskaraen fant jeg på eBay for en utrolig billig penge, noe som selvfølgelig merkes til en viss grad. Det er jo slettes ikke en kvalitetsmaskara, men den gjør det jeg ønsker at den skal gjøre, så for min del er den godkjent!

Dipliner. Denne diplineren har vært en trofast venn de siste årene, og den kjøper jeg hos H&M. Den er rimelig og enkel å bruke, i tillegg varer den en god stund! www.elisebear.blogg.no

IMG_3962

Foundation. Når det kommer til foundation, så er det her det meste av sminkepengene mine går, for å si det mildt. Jeg har vært en trofast bruker av Double Wear av Estée Lauder i mange år, og jeg virkelig elsker den foundationen! www.elisebear.blogg.no Det som er problemet er at denne foundationen er litt dyr, så det er ikke alltid jeg kan eller føler for å ta meg råd til den.

Min backup er Skin Luminizer av Max Factor. Den dekker akkurat greit nok til at jeg blir fornøyd, men den kan likevel ikke måle seg med Double Wear.. Den kjøper jeg bare ved nødstilfeller, og er en fin nummer to om det står dårlig til i pengepungen.

Det var min hverdagssminke! Bruker du noe av dette?

Har du noe å anbefale meg, så blir jeg veldig glad! www.elisebear.blogg.no