Det finnes utrolig mange varianter av pizza, og en type pizza som virkelig har falt i smak for mine smaksløker er pizza med enten speltlompe- eller speltlefse-bunn. For det første er speltlomper og speltlefser utrolig enkelt og sunt å bruke som pizzabunn, og for det andre er det jo utrolig godt! www.elisebear.blogg.no

IMG_3924

For å lage min herlige og smakfulle pizza trenger du:

Rundt 6 speltlomper eller speltlefser www.elisebear.blogg.no En liten dært mager kesam www.elisebear.blogg.no 200 gram kyllingkjøttdeig www.elisebear.blogg.no Litt løk www.elisebear.blogg.no En liten neve jalapeños www.elisebear.blogg.no 6 cherrytomater www.elisebear.blogg.no Litt paprika www.elisebear.blogg.no Litt revet ost www.elisebear.blogg.no Oregano

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Brun kyllingkjøttdeigen i en stekepanne og tilsett gjerne litt hvitløkskrydder eller lignende for litt mer smak. www.elisebear.blogg.no Fordel rundt 6 speltlomper eller speltlefser på et stekebrett og smør utover et tynt lag med mager kesam. Strø utover cherrytomater, jalapeños, paprika, løk eller hva enn du måtte ønske, før du så strør utover kjøttdeigen og osten. Avslutt med bittelitt oregano. www.elisebear.blogg.no

Stek pizzaen på midterste rille til osten har blitt som du vil ha den. Jeg steker pizzaen min i rundt 10 minutter, da er osten blitt litt gylden. www.elisebear.blogg.no Topp gjerne pizzaen med litt fersk ruccolasalat før du hiver innpå. NAM!

IMG_3918

IMG_3919

IMG_3922

IMG_3924

Velbekomme!