titit

Hei og hopp, søte skapninger! www.elisebear.blogg.no Jeg har faktisk trengt å ta meg litt fri de siste dagene – for å få slappet av og hentet meg inn litt. Det er nemlig litt for mye som surrer oppe i hodet mitt for tiden.. Den skumle og stressende eksamenstiden er rett rundt hjørnet, jeg må prøve å finne meg en fast og trygg jobb om ikke så alt for lenge, tanker om å kjøpe min aller første leilighet kommer naturligvis opp, og hverdagslivet generelt er veldigtravelt.. Alle disse tankene blir selvfølgelig utrolig slitsomme ettersom dagene går, og jeg har dessverre ikke funnet en god måte å takle alle disse tankene på riktig enda.. www.elisebear.blogg.no

Det eneste som faktisk motiverer meg til å stå på videre er alle fremtidsplanene mine, og at jeg er så nærme målet som jeg har satt meg. Om jeg står på eksamen og får meg en fin jobb, så er jeg i mål – for da kommer alt det andre til å ordne seg litt etter litt av seg selv, føler jeg. Jeg gleder meg som en unge til å få eksamen unnagjort, og til å få ting litt mer på plass.

Da blir alt så mye bedre!

Nå skal jeg sove bittelitt, før det blir serietitting resten av kvelden.
Til slutt håper jeg at tirsdagen deres har vært fin – min har faktisk vært en av de bedre. www.elisebear.blogg.no Kos dere i kveld!