22

Riktig god tirsdagskveld, fine skapninger! www.elisebear.blogg.no Hvordan har dere det? Jeg har det faktisk helt strålende for øyeblikket. Formen er overraskende bra i forhold til det den var i går, noe som føles herlig! Nå er det bare å håpe på at det er en god stund til jeg blir syk igjen. www.elisebear.blogg.no

Denne fine tirsdagen tenkte jeg å komme med et aldri så lite liste-innlegg. Denne listen fant jeg på bloggen til fine Susanne – og så glad som jeg er i sånne lister, så måtte jeg bare stjele den, hihi! www.elisebear.blogg.no

. . .

+ Hva hører du på akkurat nå?
Kygo – Stole The Show ft. Parson James. www.elisebear.blogg.no Yndling for øyeblikket.

+ Hvilken tid på døgnet liker du best?
Jeg elsker morgenene – om jeg har fri og klarer å stå opp tidlig. www.elisebear.blogg.no Da er de virkelig gull! Det å ha hele dagen foran seg, en god kopp kaffe i hånden og sprade rundt i pysjen så lenge man vil er magisk.. www.elisebear.blogg.no

+ Hva er dine beste egenskaper?
Hmm, mine aller beste egenskaper må være at jeg er effektiv, kreativ, snill og utrolig målbevisst.

+ Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
Jeg bruker alt fra ti minutter til over en time, alt ettersom når jeg står opp. Har jeg først forsovet meg eller drøyet den litt for lenge under dynen, så er det helt utrolig hvor effektiv jeg plutselig kan være – men har jeg god tid, så bruker jeg jammen meg god tid også!

+ Hva har du alltid i vesken?
Jeg har alltid med meg lipbalm, mobilen, almanakken og lommeboken. Uten disse fire nærmest livsnødvendige duppedittene føler jeg meg en liten smule fortapt.

+ Hvor høy er du?
Sist jeg sjekket var jeg 161 centimeter høy.

+ Hva har du spist i dag?
Så langt i dag har jeg spist en 14-yoghurt, et knekkebrød med kokt egg og ei speltlompe med ost og salami. Jeg skal spise en litt sen middag snart, men er fortsatt litt usikker på hva.. www.elisebear.blogg.no

+ Er du ryddig eller rotete?
Både og. Jeg elsker å ha det ryddig og fint i rundt meg, og syns selv at jeg er veldig flink til å holde orden her i leiligheten. Men, det kan selvfølgelig samle seg en god del støv og rot etterhvert altså..

+ Hva var det siste du kjøpte?
Det aller siste jeg kjøpte er en søt bikinioverdel fra fineste NELLY.

+ Liker du oppmerksomhet?
Til en viss grad. Jeg elsker å få annerkjennelse og skryt for ting jeg har gjort, og det er jo utrolig koselig å få positiv oppmerksomhet og komplimenter! Hvem syns vel ikke det? www.elisebear.blogg.no

11

+ Hva er din verste uvane?
Min aller verste uvane må nok være det at jeg kan være litt stygg i språket.. Selvfølgelig klarer jeg å styre unna visse ord når jeg er på jobb og ved spesielle anledninger, men til hverdags er det jo noen ord jeg gjerne skulle vært foruten.. www.elisebear.blogg.no

+ Hvilke uvaner irriterer deg hos andre?
Smatting og slafsing, enkelt og greit.

+ Favoritt-tema på skolen?
Jeg elsker temaer der det er litt fritt og ledig. Jeg elsker skoleprosjekter der jeg får bestemme litt selv hva jeg vil holde på med. Neste tema er akkurat sånn, så det gleder jeg meg til. www.elisebear.blogg.no

+ Hva er typisk din humor?
Det herlige tv-programmet Nytt på nytt beskriver humoren min!

+ Hvis du hadde fått fem millioner, hva ville du brukt dem på?
Åh, fem millioner.. Om jeg hadde vært så heldig å få det hadde jeg nok kjøpt meg en fin leilighet, betalt ned studielånet mitt og kjøpt meg en liten bissevoff. Og så må det jo selvfølgelig være igjen en del til sparing da. www.elisebear.blogg.no

+ Hva er det kjedeligste du vet å gjøre?
Det kjedeligste jeg vet om er alt som har med klesvask å gjøre, haha. Og å gå med søppelet!

+ Har du noen piercinger?
For øyeblikket har jeg sju hull i venstre øre, fem hull i høyre øre og et hull i navlen. I tillegg har jeg opp i gjennom årene hatt to hull i tungen, en smiley-piercing, et hull i nesen og utvidede hull i ørene.

+ Har du noen guilty pleasures?
Jeg vet ikke.. Regnes det å spise en hel potetgullpose, ei stor sjokoladeplate og enda ei stor sjokoladeplate helt selv som en guilty pleasure? For det kan jeg lett gjøre en fredagskveld, for å si det mildt. www.elisebear.blogg.no

+ Foretrekker du å ringe eller sende SMS?
Jeg er så utrolig ringe-sky og syns det er direkte ubehagelig å snakke i telefonen, så det må bli SMS!

+ Hvordan ser det ut der du bor?
Høyblokker, togskinner og bilstøy er nok en passelig beskrivelse.

+ Hva er din drømmejobb?
Denne er overraskende nok litt vanskelig, for jeg er nemlig litt usikker på hvordan drømmejobben min egentlig ser ut.. Jeg ønsker å jobbe kreativt, bruke hjernen min og virkelig bli flink til noe – noe jeg føler at jeg er på god vei til å oppnå som Web- og interaksjonsdesigner. Det som er litt merkelig her, er at jeg i tillegg har så utrolig lyst til å jobbe med barn! Så, jeg vet faktisk ikke. Forhåpentligvis ender jeg opp med begge deler. www.elisebear.blogg.no

+ Hva motiverer deg til å jobbe hardt med noe?
At andre har tro på meg og at jeg har en positiv innstilling kan gjøre underverker.

3

+ Når legger du deg om kvelden?
Jeg legger meg alltid så tidlig som overhode mulig, men siden Paradise Hotel (haha..) går så unødvendig sent, så blir klokken ofte rundt midnatt før jeg er i seng..

+ Hva slags godteri foretrekker du?
Sjokolade, selvfølgelig! www.elisebear.blogg.no

+ Liker du kaffe?
Ja, jeg drikker kaffe så å si hver eneste dag. www.elisebear.blogg.no

+ Hva gjør deg lei deg?
At ting ikke går min vei, at jeg skuffer noen og at verden er urettferdig.

+ Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?
Øynene, smilet og personligheten. www.elisebear.blogg.no

+ Hva gjør deg glad?
Mestringsfølelse, en fin bok, kjærlighet, familietid, pusekattkos, komplimenter, sjokolade, solskinn, musikk, en god kopp kaffe, venner, duftlys og anerkjennelse for ting jeg har gjort gjør meg veldig glad. www.elisebear.blogg.no

+ Hva er det første du legger merke til ved nye mennesker?
Klesstil og holdning, tror jeg. Personligheten er liksom noe jeg merker meg etterhvert.

+ Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
At jeg må huske at jeg skal på visning i morgen. www.elisebear.blogg.no