Skjermbilde 2015-05-01 kl. 10.49.41

Tittei! www.elisebear.blogg.no I dag har jeg faktisk noe nytt og spennende å fortelle dere! Tidligere denne uken fikk jeg nemlig et tilbud om å starte opp et samarbeid med fineste Cleo-Mag, sammen med fem herlige bloggere! Dette samarbeidet er noe jeg virkelig ser fram til, og jeg er så spent på hva dette kan innebære og hvilke muligheter det kan gi!

Skjermbilde 2015-05-01 kl. 10.21.24

For dere som ikke vet hva Cleo-Mag er, så er det et nettmagasin som daglig leverer inspirerende artikler, fine blogginnlegg og muligheten til å oppdage nye blogger, uavhengig av bloggplatform. Du som blogger kan i tillegg pinge dine egne blogginnlegg og få de publisert på forsiden, noe som kan gi deg flere fine lesere. www.elisebear.blogg.no

Ta gjerne en titt innom Cleo-Mag HER og følg oss gjerne på Facebook HER!

Psst. Vi har forresten en konkurranse gående. Mer om den finner du HER!