IMG_4169

IMG_4171

IMG_4170

Er den ikke fiiin? www.elisebear.blogg.no Denne laget jeg og min snille pappa sammen da jeg var hjemme i påskeferien, og jeg er sååå fornøyd! Idéen fikk jeg da jeg var på familiebesøk hos onkel og tante, fordi jeg ble så utrolig misunnelig på tantes fine pyntestige, hihi!

Det å lage en pyntestige selv er rimelig enkelt. Det eneste du trenger er skruer, en skrumaskin, en sag og tre staur – der det ene stauret er litt tynnere enn de to andre. Det tynneste stauret sager du opp til å bli trinnene på stigen, så skrur du trinnene på stigebeinene, og vips – en pyntestige! Mal stigen i den fargen du vil ha og pynt den opp, eller behold den som den er. Begge deler er fint i mine øyne! www.elisebear.blogg.no Enklere, billigere og mer personlig blir det ikke!

Min pyntestige er det snilleste mamma som har for øyeblikket, og kjenner jeg henne rett får jeg den nok kanskje ikke tilbake! Så, da blir det muligens et nytt stige-prosjekt til sommeren. www.elisebear.blogg.no