IMG_5471

Det er utrolig mange fine og inspirerende ukeblader og magasiner der ute.. Problemet mitt er at jeg føler at jeg aldri kan ta meg råd til alle disse fristende bladene og magasinene som står i butikkhyllene og roper på meg – noe jeg syns er litt trist med tanke på hvor mye jeg faktisk koser meg og slapper av når jeg først har et blad å drømme meg bort i. Derfor har jeg begynt å abonnere på et av mine absolutte favorittblader – BoligPlusswww.elisebear.blogg.no Da får jeg bladet mitt rett i postkassen, til en mye rimeligere penge og med samvittigheten i god behold – helt perfekt, spør du meg!

IMG_5474

BoligPluss er et herlig ukeblad proppfult av gode idéer og tips når det kommer til innredning og smarte oppbevaringsløsninger, inspirerende oppussingsprosjekter og mange fine bilder å hvile øyet på! www.elisebear.blogg.no Med andre ord et ukeblad som passer med midt i blinken! Jeg gleder meg veldig til sene sommerkvelder på verandaen og late morgener i solsengen med dette fine interiørbladet, altså! www.elisebear.blogg.no Det skal bli sååå fint!

IMG_5475

Jeg har begynt å abonnere hos Bladkongen.no. Der er det utrolig mange fine tilbud på ukeblader og magasiner å finne, for der er så å si alle ukeblader og magasiner samlet på ett og samme sted – tenk det! Man har dermed god oversikt over hvilke blader som er å få tak i der ute, og ved hjelp av kateroriene og topplistene er det enkelt å finne det bladet som kommer til å falle best i smak for akkurat degwww.elisebear.blogg.no Min favorittkategori er helt klart den med interiørblader!

IMG_5476

Abonnerer du på noe? www.elisebear.blogg.no