Reklame // Sponset

IMG_5768

Hei og hopp, hjerter! www.elisebear.blogg.no

Hvordan går det med dere? Jeg sitter for øyeblikket på soverommet mitt i fine Trondheim og ser på den aller siste episoden i sesong seks av den underholdende serien Modern Family. Litt trist at jeg må vente helt til september for å se sesong sju, men jeg får trøste meg med at dette ikke er slutten på hele serien! www.elisebear.blogg.no Modern Family er absolutt en av mine favorittserier til nå!

Tilbake til overskriften. Jeg har lenge vært på utkikk etter et unikt mobildeksel jeg virkelig syns er fint å se på, og jeg har lenge vært litt smålei av at macen min har vært dekket i marmor. Marmor er selvfølgelig kjempefint, men etter to år med marmor hadde det gjort utrolig godt med en aldri så liten forandring, syns jeg!

Veeel, nå har jeg endelig fått gjort noe med det! www.elisebear.blogg.no 

IMG_5769

Hva er vel finere enn fargerike sommerblomster? www.elisebear.blogg.no

Jeg fikk tak i dekselet og skinet mitt på den herlige nettsiden CaseApp.nowww.elisebear.blogg.no Der kan du få tak i to forskjellige typer deksel til iPhone og Samsung; et helt vanlig deksel slik som jeg har eller et deksel med silikonpadding for litt ekstra beskyttelse. Dekslene er utrolig solide, men er du en av de stakkarene som stadig knuser skjermen på mobilen, så anbefaler jeg å gå for dekselet med silikonpadding!

Når det kommer til skins, så er det mulig å designe for iPhone, iPad, Android og laptop. Disse skinsene er ikke bare utrolig dekorative og unike, men de er også med på å beskytte mot riper! Skinsene etterlater ingen merker og er enkle å bytte ut om du har lyst på et nytt utseende. www.elisebear.blogg.no

Og hei, det aller beste av alt er at du designer dekslene og skinsene akkurat som du selv ønsker at de skal være! www.elisebear.blogg.no Har du ikke lyst til å designe selv, så har CaseApp mange ferdige designs liggende på lur.

IMG_5770

Hva syns dere? www.elisebear.blogg.no Jeg er sååå fornøyd!
 


Nå kan du få 20% rabatt på CaseApp om dere bruker koden ELISE20 i kassen! www.elisebear.blogg.no Produktene er virkelig å anbefale for både utseendets og beskyttelsens skyld. De er så fiiine og unike, og jeg er strålende fornøyd! www.elisebear.blogg.no