IMG_5930

Hei, hjerter! www.elisebear.blogg.no Til høsten tror jeg virkelig at det kommer til å skje mange fine og betydelige ting i livet mitt. Jeg håper i alle fall at det blir noenlunde slik som jeg har tenkt meg at det kommer til å bli! Jeg har nemlig takket ja til å starte på studiet Barnehagelærer på heltid ved Dronning Mauds Minne Høgskole til høsten, iiih!! www.elisebear.blogg.no

Jeg tenkte jo egentlig at jeg var ferdig med å studere for en liten stund. Jeg har jo akkurat blitt ferdig utdannet interaksjonsdesigner, frontend-utvikler og programmerer – eller med andre ord; webdesigner. Jobbmulighetene er mange og jeg trives godt under denne tittelen, men det er ikke webdesigner jeg ønsker å være akkurat nå.. Jeg ble på en måte litt mettet etter disse to årene med stress, tårer, frustrasjon og alt for mye å gjøre. Jeg ønsker ikke å hoppe rett ut i arbeidslivet som webdesigner i Trondheim i en alder av tjueen. Jeg føler meg ikke klar til å gjøre det, og jeg føler at jeg trenger en liten pause fra alt stresset og heller holde på litt for meg selv når jeg selv føler for det!

Alt dette fikk meg til å tenke på andre jobbmuligheter for fremtiden og hva jeg egentlig burde holde på med, og det er derfor jeg har kommet frem til at jeg ønsker å studere litt til – på et studie som jeg på en måte føler er mer sikkert, som gir meg muligheten til å bo i Rindal når jeg er ferdig og som jeg alltid har trodd at jeg kommer til å trives og passe utrolig godt i. Et studie som også gir meg muligheten til å velge litt. For hei, det å være både webdesigner og barnehagelærer er virkelig ingen vanskelig sak å kombinere! Heldigvis. www.elisebear.blogg.no

Så, alt dette med webdesign får nok være litt mer som en hobby eller deltidsjobb nå i starten, i mens jeg studerer litt til. For det er dét jeg ønsker at det skal være nå i starten; en hobby eller deltidsjobb som jeg liker å holde på med når jeg føler for å holde på med det. Mulighetene for å jobbe med webdesign på heltid er jo der om noen år også – så lenge jeg holder det jeg kan ved like og passer på at jeg oppdaterer meg underveis. For alt innen web er jo stadig i endring! www.elisebear.blogg.no Vi får se!

Ellers har det å kjøpe en egen leilighet i Trondheim vært et tema den siste tiden. Jeg er nemlig litt lei av å leie. Det er så mye å passe på og man føler at man kaster penger ut av vinduet.. Når jeg leier, så føler jeg et konstant press om at vi som bor i leiligheten må oppføre oss (det gjør vi jo uansett, men likevel..), at vi må være forsiktige med saker og ting, at vi må spørre om tillatelse for å slå inn en spiker i veggen, at det er noen som bestemmer over oss, at det ikke er noen vits i å prøve å få det fint og hyggelig på grunn av at vi kanskje må flytte uansett, at vi og utleier må ha en god tone, og så videre.. Jeg føler meg rett og slett ikke hjemme, noe jeg ser på som en nødvendighet om man skal trives der man bor – å føle seg som hjemme!

Den leiligheten jeg og kjæresten min bor i nå er jo hjemme når jeg er i Trondheim, men det er barndomshjemmet mitt i Rindal som er hjemme. Jeg føler meg ikke hjemme i en leilighet vi har på ubestemt tid. Jeg føler meg ikke hjemme i en leilighet som ikke er min. Nå er barndomshjemmet mitt i Rindal hjemme og leiligheten i Trondheim mitt midlertidige bosted. Skjønner dere? Jeg er selvsagt veldig glad i den leiligheten jeg og kjæresten min leier nå, for det er den leiligheten jeg har trivdes best i så langt i løpet av mine to år i Trondheim, men leiligheten er fortsatt ikke hjemmewww.elisebear.blogg.no

Men, nå skal jeg og min kjære familie kanskje få gjort noe med dette! For det å kjøpe en leilighet er virkelig noe som kan hjelpe både på trivsel, økonomi og følelsen av å være hjemme. For om vi kjøper oss leilighet, så er det i den leiligheten jeg, kjæresten min og søsteren min kommer til å bo i de kommende årene. Og da har vi god tid til å skape et hjem! www.elisebear.blogg.no Et hjem vi kan gjøre fint. Et hjem som vi er med på å eie, bestemmer litt mer over, føler oss avslappet i og trives i. Et hjem!

Oi, jeg hadde visst en del på hjertet i dag. Men, det er jo bare slik når fremtiden er litt usikker og man egentlig bare har lyst til å ha alt på plass med det samme! Vel, det er bare å vente og se!

Over og ut. www.elisebear.blogg.no Nå skal vi straks på visning!