IMG_6187

Buona sera, hjerter! www.elisebear.blogg.no Gjett hvor jeg befinner meg akkurat nå… Jo, jeg er endelig i fantastiske Roma – iiihi! www.elisebear.blogg.no Jeg og de tre andre fine jentene – Iselinn, Anita og Pamela – kom hit i gårkveld, etter en utrolig lang dag med reising. Jeg personlig stod opp klokken halv fire på natten – etter kun to usle timer med søvn – før jeg hoppet videre på flybussen som gikk litt etter klokken fire. Litt før klokken sju om morgenen gikk jeg ombord på flyet som gikk fra Trondheim til Oslo, og da jeg ankom Gardermoen møtte jeg de andre jentene! Flyet vårt videre fra Oslo gikk i tolv-tiden og landet i München rundt klokken to. Klokken fire satte vi oss endelig på flyet som gikk til Roma, og her landet vi etter rundt en og en halv time i luften! Jippi! www.elisebear.blogg.no

Jeg må virkelig si at denne turen har gått over all forventning allerede. Det er utrolig fint her i Roma og jentene jeg reiser med er utrolig herlige! Det er mye nytt og spennende å se på her, kulturen er veeeldig annerledes og været er helt fantastisk. Solen skinner som bare det og det er utrolig varmt – noe som har vært et sjeldent syn hjemme i Rindal i sommer, for å si det mildt! Sååå, man kan jo ikke klage akkurat! www.elisebear.blogg.no Det er så deilig, til tross for at det er litt vel varmt fra tid til annen!

Uansett, i dag har vi jo hatt vår aller første hele dag her i Roma. I går kom vi jo egentlig bare frem, spiste hjemmelaget lasagne på restaurant og slappet av i leiligheten vår resten av kvelden. I dag har vi faktisk funnet på noe. Så i dag har vi shoppet litt, sett oss litt rundt omkring og bare hatt det fint! Nå skal vi straks finne sengen for kvelden og sove ut til en ny og fin dag!

Dette blir fint! www.elisebear.blogg.no Her er noen snapshots fra dagen:

IMG_6173

IMG_6213

IMG_6185

IMG_6198

IMG_6200

IMG_6164

IMG_6205

IMG_6189

 

www.elisebear.blogg.no Arrivederci.