IMG_6240

Åååhei hvor dagene flyr her i Roma! www.elisebear.blogg.no Jeg, Iselinn, Anita og Pamela bestemte oss for å sove skikkelig ut i dag, siden vi ble litt slitne i går. Vi sov til klokken bikket over ti, noe som gjorde utrolig godt for både kropp og sjel. Etter litt sminking var det tid for å finne en litt større butikk, slik at vi kunne handle inn litt mat og sånt som vi kan ha her i leiligheten. Det blir jo litt dyrt i lengden om vi skal stikke ut for å spise både frokost, lunsj ooog middag på restaurant, så det å ta frokosten i leiligheten før vi stikker ut er jo veldig greit! Iselinn og Pamela kjøpte inn alt mulig rart for å lage en litt bedre frokost, mens jeg og Anita kjøpte inn noe langt bedre og lettvint – nemlig Coco Pops, hehe!

Etter dagens frokost stakk vi ut igjen for å se litt mer av fine Roma. Vi bestemte oss for å kjøpe en døgnbillett på disse bussene man hopper på og av som man selv vil, noe som var meget behagelig og deilig i denne stekende varmen. I dag var det hele 37 grader i solen, noe som er umenneskelig varmt for en liten rindaling som nærmest ikke har opplevd sol og varme denne sommeren. Fyyy!

IMG_6237

IMG_6251

IMG_6253

IMG_6255

IMG_6247

Første stopp på den store reisen vår i Roma var amfiteateret Colosseum. Bygget regnes som et av de mest kjente og imponerende byggverkene i hele verden, og jeg kan virkelig forstå hvorfor – for noe så stort og imponerende har jeg ikke hvilt mine øyne på før. Virkelig verdt et besøk! www.elisebear.blogg.no

IMG_6261

IMG_6290

IMG_6292

IMG_6299

IMG_6300

IMG_6302

IMG_6304

Om man først skal på sightseeing her i Roma, så anbefaler jeg disse bussene altså. De går ofte og tar deg nesten hvor enn du vil! I tillegg er de utrolig herlige og forfriskende å sitte i når solen og varmen nærmest er uutholdelig, hihi! www.elisebear.blogg.no

IMG_6309

IMG_6313

IMG_6311

Over ser dere en annen severdighet som virkelig er verdt å få med seg når man først er i Roma. Det er en av de aller størske kirkene her i verden, nemlig Peterskirken. Virkelig imponerende! www.elisebear.blogg.no Til slutt skulle vi egentlig stikke til Fontana di Trevi, men den var tildekket på grunn av restaurering. Buhu.. www.elisebear.blogg.no

IMG_6318

IMG_6321

Etter vi var mettet av alle disse fantastiske attraksjonene var det tid for litt mat i magen, før vi hoppet inn i metroen for å komme oss hjem til leiligheten igjen! Og her sitter vi.

Nå er det tid for jenteprat og knising resten av kvelden! www.elisebear.blogg.no