IMG_9629

Hei og hopp! www.elisebear.blogg.no Her er den fiiine Mummikoppsamlingen min som jeg er blitt så glad i. www.elisebear.blogg.no Jeg begynte å samle på disse herlige Mummikoppene i midten av juli i 2014, fordi jeg var så utrolig misunnelig på den fine Mummikoppsamlingen til mamma og fordi koppene vekker fine barndomsminner.

Veeel – én kopp ble til to, to kopper ble til tre – og vips:

IMG_8015

01 · Snorkfrøken. www.elisebear.blogg.no Den aller, aller, aller første Mummikoppen min måtte jo selvfølgelig være søteste Snorkfrøken. En lyserosa, kjempefiiin kopp som startet det hele. Hadde det ikke vært for at jeg falt for fristelsen den ene gangen jeg stod og funderte på om jeg skulle kjøpe denne koppen eller ikke, så hadde jeg kanskje ikke begynt å samle? www.elisebear.blogg.no Denne koppen ble først produsert i 2013 og er fortsatt å finne i butikkhyllene!

IMG_8010

02 · Mummitrollet. www.elisebear.blogg.no Den andre koppen i samlingen min måtte jo være selveste Mummitrollet. Snorkfrøken kunne jo ikke være uten vennen sin? Denne fine, knallblå koppen vekker mange fine minner. Den ble først produsert i 2013 og er fortsatt å finne i butikkhyllene. www.elisebear.blogg.no

IMG_8023

03 · Mummimamma. www.elisebear.blogg.no Mitt tredje tilskudd til samlingen min. Mummitrollet kunne jo ikke være så lenge uten moren sin heller da, hihi. Jeg hadde egentlig lyst på den gamle versjonen av Mummimamma i rød, men siden den er så vanskelig å få tak i på grunn av at den er ute av produksjon, så bestemte jeg meg for å gå for denne fine, oransje koppen i stedet. www.elisebear.blogg.no Denne koppen ble først produsert i 2014 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8007

04 · Mymlen. www.elisebear.blogg.no Denne herlige, knallrosa koppen med Mymlen på fikk jeg til jul i 2014 av fineste Maria. www.elisebear.blogg.no Dette er etter min mening en av de aller søteste koppene i samlingen! Jeg trodde aller først at det var Lille My som var på koppen, men så er det jo storesøsteren, hihi. www.elisebear.blogg.no Denne fine koppen kom først ut i 2008 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8027

05 · Sniff. www.elisebear.blogg.no Åååh, Sniff! www.elisebear.blogg.no Hele han er så søt, og det er denne herlige turkise koppen også. Denne koppen fikk jeg av snille Dina til jul i 2014, og jeg ble så glad! www.elisebear.blogg.no Koppen ble først produsert i 2008 og er fortsatt å finne i butikkhyllene. Det finnes en eldre versjon som er utgått av produksjon også, men denne turkise koppen syns jeg faktisk er finere!

IMG_8029

06 · Hufsa. www.elisebear.blogg.no Denne fine koppen med Hufsa på fikk jeg også av Dina til jul i 2014. En kjempefin kopp som vekker mange småskumle minner fra da jeg var liten, haha. Jeg husker enda at jeg satt og gråt i redsel da denne skumle skikkelsen plutselig viste seg i Mummiskogen. Hun er faktisk litt skummel enda, stakkar. www.elisebear.blogg.no Koppen ble for første gang produsert i 2005 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8031

07 · Lille My. www.elisebear.blogg.no Åååh, jeg ble så glad da denne fargesterke koppen med Lille My på plutselig dukket opp! Jeg satt lenge og vurderte om jeg skulle ha den gule Mummikoppen med Lilly My på før denne kom, men jeg ville egentlig ikke ha den fordi jeg ikke syntes den var sååå fin. Denne koppen derimot! www.elisebear.blogg.no Koppen ble først produsert i år og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8033

08 · Snusmumrikken. www.elisebear.blogg.no Da den knallrøde koppen med Lille My plutselig dukket opp, så dukket jo denne herligheten opp også! Dette er en av de fineste koppene av alle Mummikoppene syns jeg. Koppen har en så fiiin mintfarge, og Snusmumrikken er jo i seg selv et utrolig fint motiv! www.elisebear.blogg.no Denne kom også først i år og er fortsatt å finne i butikkhyllene!

IMG_8025

09 · Kjærlighet. www.elisebear.blogg.no Åh, den søte kjærlighetskoppen med Mummitrollet og Snorkfrøken på er så skjønn! Denne koppen er nok den eldste Mummikoppen av alle i samlingen min. Den ble først produsert i 1996 – da var jeg kun 2 år gammel! Den er fortsatt å finne i butikkhyllene. www.elisebear.blogg.no

IMG_8005

10 · Øyeblikk på stranden. www.elisebear.blogg.no I denne Mummikoppverdenen kommer det stadig nye sesongkopper. Jeg har kun denne sesongkoppen, da jeg ikke har samlet så veldig lenge. Den er så idyllisk og fin. www.elisebear.blogg.no Den ble først produsert i år og er fortsatt å finne i butikkhyllene, men vær rask – den produseres kun i 2015!

IMG_8037

11 · Jubileumskoppen 7o år. www.elisebear.blogg.no Denne koppen er sååå utrolig fin – det er jo selveste Mummihuset! www.elisebear.blogg.no Hvorfor den heter Jubileumskoppen 70 år er jeg litt usikker på. Er det noen som vet hvorfor den heter akkurat det? www.elisebear.blogg.no Den ble først produsert i 2015 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8013

12 · Mummipappa. www.elisebear.blogg.no Hvem kan vel ha en Mummikoppsamling uten koppen med selveste Mummipappa på? Jeg tenkte først at jeg skulle få tak i den svart koppen med Mummipappa på, men denne syns jeg er mye, mye finere å se på! www.elisebear.blogg.no Den ble først produsert i 2014 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8009

13 · Stinky. www.elisebear.blogg.no Denne tøffe rakkeren fikk jeg inn i hus i september i år. Denne hårete og stinkende fyren må jo få være med i samlingen han også, til tross for at han ikke er så godt likt av alle de andre, haha. www.elisebear.blogg.no Koppen ble først produsert i 2001 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_8022

14 · Hemulen. Åh, denne fantastisk fine koppen var jeg på jakt etter leeenge! www.elisebear.blogg.no Det er så synd at denne koppen ikke blir produsert lenger, for det er sååå mange som enda har lyst på den. Den ble først produsert i 2004 og de siste koppene ble produsert i 2013, noe som vil si at det er en litt sjelden kopp med tanke på at det ikke er all verden med folk som har lyst til å selge den. Heldigvis fant jeg denne. www.elisebear.blogg.no

IMG_8019

15 · Filifjonka. www.elisebear.blogg.no Denne koppen var jeg også på jakt etter utrolig lenge. Her gjelder akkurat det samme som med Mummikoppen med Hemulen på. Denne ble også produsert fra 2004 til 2013, og det er veldig mange som er på utkikk etter den! Jeg har med andre ord vært heldig. www.elisebear.blogg.no

IMG_8099
16 · Too-Tikki. www.elisebear.blogg.no Hva er en Mummikoppsamling uten naturkjære Too-Tikki? Jeg har så mange fine barndomsminner knyttet til denne fine, rolige og trygge karakteren. www.elisebear.blogg.no Koppen ble først produsert i 2006 og går dessverre ut av produksjon i år om jeg ikke tar helt feil.

IMG_8097
17 · Fjomsedyret. www.elisebear.blogg.no Åååh, Fjomsedyret! Han er en utrolig vennlig og unnskyldende sjel som snubler, mister og glemmer. Og så er han jo pappaen til Sniff! www.elisebear.blogg.no Denne fine koppen ble først produsert i 2010 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9039
18 · Politimesteren. www.elisebear.blogg.no Politimesteren er lovens mann i Mummidalen. Han kan oppfattes som litt hard, men er egentlig meget snill. Han er glad i blomster og elsker sine fine roser. www.elisebear.blogg.no Denne fargeglade koppen ble første produsert i 2009 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9091
19 · Vinterdvale. www.elisebear.blogg.no Denne nydelige koppen er helt klart min nye favoritt i samlingen. Den vekker minner fra barndommen, den får frem en stemning og den er fantastisk fin å se på! Denne produseres kun i 2015, og var tilgjengelig fra oktober.

IMG_9341
20 · Fuzzy. www.elisebear.blogg.no Denne koppen syns jeg er sååå fin. Fuzzy er mammaen til vår alles kjære Sniff og konen til søteste Fjomsedyret. Hun er en litt sjenert skapning og gjør ikke så mye ut av seg i fortellingene. Denne fine koppen ble først produsert i 2011 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9441
21 · Hattifnattene. www.elisebear.blogg.no Denne fine, knalloransje koppen fikk jeg av snilleste Dina til jul i 2015 – koppen med de søte Hattifnattene på. Koppen ble først produsert i 2007 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9443
22 · Tufsla og Vifsla. www.elisebear.blogg.no Denne koppen er så utrolig søt! www.elisebear.blogg.no Tufsla og Vifsla er to engstelige, små skapninger, som i utgangspunktet ikke stoler på noen. www.elisebear.blogg.no Koppen fikk jeg av fineste Maria til jul i 2015. Den ble først produsert i 2005 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9445
23 · Eventyr flytter. www.elisebear.blogg.no Denne fine og unike Mummikoppen fikk jeg av min kjære lillebror Ole til jul i 2015. Koppen ble først produsert i 2013 og er fortsatt å finne i butikkhyllene. www.elisebear.blogg.no

IMG_9569
24 · Mymlens mamma. www.elisebear.blogg.no Denne nydelige koppen byttet jeg til meg i slutten av 2015, da jeg fikk en Mummikopp som jeg hadde fra før til jul av snilleste Jeanette. www.elisebear.blogg.no Koppen med Mymlens mamma ble først produsert i 2012 og er fortsatt å finne i butikkhyllene.

IMG_9621
25 · Tove  Jansson 100 år – Jubileumskopp. www.elisebear.blogg.no Denne fine koppen er jubileumskoppen for Tove Jansson – Mummitrollenes mamma, og er definitivt min nye yndling i samlingen! Koppen ble kun produsert i 2014. 1 av 6 kopper er med “Brille” inni. www.elisebear.blogg.no

IMG_8719
26 · Snorkfrøken og Poeten. www.elisebear.blogg.no Mer informasjon kommer.. www.elisebear.blogg.no

IMG_9647
27 · Too-Tikki. www.elisebear.blogg.no Mer informasjon kommer.. www.elisebear.blogg.no

IMG_9649
28 · Stamfaren. www.elisebear.blogg.no Mer informasjon kommer.. www.elisebear.blogg.no

img_9911
29 · Primadonnas hest. www.elisebear.blogg.no 
Mer informasjon kommer.. www.elisebear.blogg.no

img_9912
30 · Midtsommer. www.elisebear.blogg.no 
Mer informasjon kommer.. www.elisebear.blogg.no

Den store Mummikopp-oversikten finner du her. www.elisebear.blogg.no