lkndg

Pust inn · pust ut

Hei. www.elisebear.blogg.no Plutselig ble det en liten stund siden sist gitt – det er på grunn av litt av hvert. Jeg er jo ute i praksis i barnehagen hver eneste dag, og etter en lang dag med nye inntrykk og mange barn i full sving, så er det ikke så utrolig mye mer energi igjen når jeg kommer hjem. I tillegg er det jo sååå utrolig mye å gjøre her hjemme, på jobb og på skolen, så resten av tiden blir brukt på å slappe av og lade opp til en ny dag. www.elisebear.blogg.no Slik har de to siste ukene mine vært, i tillegg til at det har dukket opp noen småting som jeg egentlig ikke har så lyst til å fortelle så mye om.. www.elisebear.blogg.no

I dag har jeg som dere kanskje har skjønt vært ute i praksis, og etter at jeg kom hjem har jeg vasket klær, støvsuget litt, hentet ved, vasket opp på kjøkkenet og vasket litt på vaskerommet. Akkurat nå sitter jeg og slapper av litt i sofakroken med selveste Hotel Cæsar på skjermen, før jeg skal ta på nytt sengetøy og rydde litt i klesskapet. www.elisebear.blogg.no Denne torsdagen er en skikkelig husmorsdag med andre ord! Det skal bli utrooolig godt med helg igjen! www.elisebear.blogg.no Klem.