IMG_8200

IMG_8201

IMG_8203

IMG_8204

Åååh, er ikke han her den skjønneste i verden, så vet ikke jeg! www.elisebear.blogg.no Før jeg fikk meg valp fikk jeg om og om igjen høre at det er sååå mye ansvar, at det er så mye jobb og at jeg bare skaper problemer for meg selv ved å få tak i en valp. Vet dere hva? Jeg angrer faktisk ikke et eneste sekund på at jeg fikk tak i denne lille krabaten, til tross for at det er et stort ansvar, at det er en god del jobb med han og at jeg liksom skaper problemer for meg selv. Å ha en valp er et ansvar jeg virkelig ønsker å ha, og all jobben – spesielt nå i valpetiden – tar jeg på meg med glede! Og hei, alle disse problemene jeg skaper for meg selv har jeg heldigvis ikke lagt noe særlig merke til enda, og det tviler jeg på at jeg kommer til å gjøre også. Jeg syns at det er sååå utrolig fint å aldri måtte være alene, å alltid ha noen å kose med og å alltid føle meg bra nok for noen! Min lille, fine Edgar. www.elisebear.blogg.no