Sponset og i samarbeid med GirlCode

IMG_8663

 

The secret of change is to focus all of your energy,
not on fighting the old, but on building the new.

www.elisebear.blogg.no

 
IMG_8664

IMG_8665

IMG_8666

Hei og hopp! www.elisebear.blogg.no I dag tenkte jeg å tipse dere om en norsk nettbutikk som fører utrolig unike varer – nemlig GirlCode. GirlCode har et ønske om at akkurat du skal se like inspirerende og spesiell ut som du faktisk er – og det kan man enkelt se ut i fra hvilke produkter det er å finne i nettbutikken! www.elisebear.blogg.no

Det at nettbutikken er norsk betyr at det er rask leveringstid, ingen toll og 14 dagers angrerett. GirlCode sine kunder er ulike på mange måter, men når alt kommer til alt – så har GirlCode likevel langt viktigere kvaliteter som forener dem enn de som skiller dem. www.elisebear.blogg.no

GirlCode bryr seg mye om medmennesker, dyrevelferd og miljø. Medmenneskelighet er en grunnleggende kvalitet i GirlCodes verden, og de bestreber å kun føre produkter som er produsert under forsvarlige forhold. www.elisebear.blogg.no Dyr har sjel på lik linje med oss mennesker – GirlCode tar derfor valget om å kun føre dyrevennlige produkter. Naturen er en essensiell del av livet, og GirlCode velger derfor å kun føre og å bruke miljøvennlige produkter i deres produksjonslinje. www.elisebear.blogg.no En fantastisk nettbutikk med fantastiske kvaliteter. www.elisebear.blogg.no

Lik GirlCode på Facebook og Instagram! www.elisebear.blogg.no

Sekken jeg har ser ut til å være utsolgt, men denne er utrolig lik, og ikke minst like fin!