I samarbeid med Celine Engelstad

IMG_8901

IMG_8902

IMG_8904

– Det fineste smykket jeg eier –


Iiiih – endeliiig var det tid for nok en konkurranse, og denne konkurransen syns jeg er så ubeskrivelig fiiin! www.elisebear.blogg.no
Jeg har nemlig vært så utrolig heldig at jeg får gi ut – dette – fantastisk fine smykket i samarbeid med selveste Celine Engelstad! Dette smykket er faktisk det aller, aller, aller fineste smykket jeg eier – og jeg syns at det er sååå koselig at en av dere som titter innom meg kan være så heldig å vinne dette smykket. www.elisebear.blogg.no La oss ta en nærmere titt på hvordan akkurat du kan være så heldig å finne dette herlige smykket i postkassen din! www.elisebear.blogg.no

Jeg personlig har siklet over dette smykket i flere år, og det regner jeg med at flere jenter i Norges langstrakte land har gjort! www.elisebear.blogg.no Her er det med andre ord bare å hoppe i det for både jenter og gutter, for hei gutter – dette er jo en aldeles utmerket julegave til ei jente du har et godt øye til, er det ikke? www.elisebear.blogg.no

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er følgende:

– Lik Facebook-siden min og / eller følg bloggen min på Bloglovin! Du bestemmer.
– Følg meg og Celine Engelstad på Instagram – fordi det er koselig.
– Kommenter at du er med i konkurransen i dette innlegget.

Pssst.. Husk å få med e-postadressen din i kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige!

Masse lykke til! www.elisebear.blogg.no

Vinneren trekkes søndag 29. november klokken 15:00! www.elisebear.blogg.no