jul2

Åååh julen – man får virkelig aldri nok juleinspirasjon. Juuul – det beste som finnes! www.elisebear.blogg.no I går var jeg som nevnt på IKEA for å handle inn noen nødvendigheter, men selvfølgelig ble det som alltid med litt mer enn planlagt – nemlig, noen småting til jul! www.elisebear.blogg.no Jeg tenkte egentlig å spare den store julehandelen til desember kommer og hilser på, men i går klarte jeg faktisk ikke å dy meg – jeg måtte bare kjøpe med noe av det som står på den laaange handlelisten til jul også. www.elisebear.blogg.no

Jul er jo jul – og i år tenkte jeg å virkelig få satt julestemningen her i Trondheim før jeg reiser hjem til Rindal for å feire høytiden sammen med familien min. I fjor holdt jeg jo på å flytte fra en leilighet til en annen midt i romjulen, så det var lite koselig å komme til en noenlunde kaotisk og upyntet leilighet for å jobbe her i Trondheim for å si det mildt. Det var faktisk utrolig trist, haha! www.elisebear.blogg.no

Derfor skal jeg virkelig få det koselig her i leiligheten i Trondheim denne julen, slik at det ikke blir så alt for trist å reise hit for å jobbe i romjulen! www.elisebear.blogg.no Jeg har allerede fått inn et minijuletre (upsii) og jeg har skremmende lyst til å henge opp adventsstjernene mine i vinduene allerede. Men, det får nok vente liiitt til! Man kan jo ikke ta helt av! www.elisebear.blogg.no Når pleier du å starte med pyntingen?