i

Åååh – endelig har jeg fått tilbake livet mitt igjen! www.elisebear.blogg.no Jaaa, for slik føles det faktisk litt! Den siste måneden har vært preget av myyye pensumlesing, eksamensstress og en liten dose fortvilelse over at det stod alt for mye på planen over ting som må gjøres, men nå kan jeg endelig puste lettet ut – for eksamen er overstått! www.elisebear.blogg.no Iiih, det føles så godt! www.elisebear.blogg.no Endelig kan jeg senke skuldrene igjen, for nå er det bare noen småting igjen før jeg tar juleferie! Det skal bli så ufattelig herlig. Jeg gleder meg! www.elisebear.blogg.no

Ellers vil jeg bare minne om konkurransenwww.elisebear.blogg.no Jeg tenkte å finne ut hvilken dag jeg skal trekke vinneren på i løpet av dagen, for konkurransen kan jo ikke vare forevig. Til slutt vil jeg bare tipse om at det kommer flere kjempefine konkurranser på bloggen min den kommende tiden. Jeg har for øyeblikket hele fire fine konkurranser liggende på lur til dere – dette blir gøy! www.elisebear.blogg.no En av konkurransene kommer ut i løpet av kvelden! www.elisebear.blogg.no