I samarbeid med Glossybox

IMG_8999

– Beauty spotlight –
www.elisebear.blogg.no

Iiiih, endeliiig var det tid for en ny Glossybox-konkurranse! www.elisebear.blogg.no Jeg personlig elsker Glossybox – jeg elsker selve konseptet og jeg elsker at det er så mye fint, og ikke minst bra, som ligger i disse herlige eskene. La oss ta en nærmere titt på esken akkurat du kan være så heldig å finne i postkassen din om ikke så alt for lenge! www.elisebear.blogg.no I denne konkurransen kan du vinne esken for september – eskens tema er Beauty Spotlight. www.elisebear.blogg.no Glossybox har i denne esken valgt å sette litt ekstra fokus på skjønnhet – siden høsten alltid har noe spennende å by på når det kommer til trender! Denne esken inneholder derfor spennende, herlige høssttrender og fabelaktige produkter som virkelig vil få deg til å stråle!

IMG_8983

– Her er produktene –
www.elisebear.blogg.no

IMG_8986

Intim Deospray – Refreshments In A Bottle www.elisebear.blogg.no DeoDoc laget en serie med lukseriøse, skånsomme og pH-balanserede intimdeodoranter i samråd med en professor i gynekologi. DeoDocs milde og skånsomme deospray er utviklet for å hindre svette og uønsket lukt i intimområder.  www.elisebear.blogg.no

IMG_8987

Miracle Skin Perfector BB Cream www.elisebear.blogg.no Dette fem-i-en-produktet dekker og bekjemper ujevnheter med en lett tekstur som hydrerer og smelter perfekt inn i huden. Resultatet er en naturlig og enhetlig korrigering. Kremen inneholder SPF15. www.elisebear.blogg.no

IMG_8991

Micellar Water Facial Wipes www.elisebear.blogg.no Disse wipesene er dynket med micellar-vann og sunne multivitaminer, og kan brukes som hudrens og sminkefjerner. Wipesene er tilvirket med trippelrenset vann som motvirker tørr høsthud. Micellene fjerner sminke og urenheter, mens porene renses skånsomt. Wipesene er fri for parfyme, fargestoffer, alkohol og olje.

IMG_8992

Organic Tinted Lipbalm – Red Plush www.elisebear.blogg.no 100% organisk leppebalsam med 96% økologiske ingredienser. Denne kommer i en herlig høstfarge med lett shimmer. Leppebalsamen pleier og mykgjør leppene med Aloe Vera, bivoks og økologisk kokosolje.

IMG_8994

Microshadow www.elisebear.blogg.no Legg en perfekt sminke med denne høypigmenterte øyenskyggen fra Make Up Store. Dette produktet er veldig lett å jobbe med og gir et utmerket resultat. Den finnes i flere farger og teksturer.

IMG_8996

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er følgende:

– Like Facebook-siden min og / eller følge bloggen min på Bloglovin! Du bestemmer.
– Følge meg på Instagram – fordi det er koselig.
– Kommentere at du er med i konkurransen i dette innlegget.

Pssst.. Husk å få med e-postadressen din i kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige!

Masse lykke til! www.elisebear.blogg.no
Vinneren trekkes tirsdag 08. desember klokken 18:00! www.elisebear.blogg.no