Sponset

IMG_9092

Endelig var den her – almanakken min for det kommende året! www.elisebear.blogg.no Jippiii – jeg er sååå fornøyd med hvordan den ble seende ut! For det kommende året ønsker jeg å ha en almanakk som ser minimalistisk og stilren ut, men som også har litt inspirasjon og noe personlig over seg. Forsiden er derfor dekket av marmor og lite tekst, mens baksiden er dekket med det jeg syns er fint! www.elisebear.blogg.no Hva syns du?

IMG_9094 IMG_9095

Pusekattene, bissevoffen og en liten dose inspirasjon
www.elisebear.blogg.no

IMG_9096

Inni har jeg til en forandring valgt å ha litt farger, rett og slett fordi det blir litt for kjedelig uten. Jeg har forresten allerede begynt å fylle inn planer og gjøremål for det kommende året. Det er så gøy! www.elisebear.blogg.no Jeg gleder meg til å ta den i bruk!

IMG_9093


Bestill din egen personlige almanakk her

www.elisebear.blogg.no