I samarbeid med Glossybox

IMG_8997

– Ray of beauty –
www.elisebear.blogg.no


Da var det tid for en ny Glossybox-konkurranse igjen,
og denne gangen er det denne fine esken som heter – Ray of beauty – du kan være så heldig å vinne! www.elisebear.blogg.no Om høsten og vinteren er hver minste solstråle svært etterlengtet, og akkurat derfor blir akkurat det perfekt å speile i denne fine esken. Er det du som blir vinneren av denne fine esken, så får du teste ut høyteknologiske, pleiende og trendy produkter som vil få deg til å stråle! www.elisebear.blogg.no
La oss ta en nærmere titt på hva som befinner seg inni esken! www.elisebear.blogg.no

– Her er produktene –
www.elisebear.blogg.no

IMG_9006

Photo-Hydra Day Cream www.elisebear.blogg.no Dette er den første høyteknologiske hudkremen som bruker energi fra dagslys for å optimere hydrering av huden både intracellulært og ekstracellulært. Inneholder lipopeptider for en beroligende effekt, fuktgivende hyaluronsyre og nærende mango-smør. www.elisebear.blogg.no

IMG_9011

Zip Pocket www.elisebear.blogg.no En perfekt sminkepung eller mindre toalettmappe for en Glossie-on-the-go! Designet er inspirert av naturens klassiske elementer – ild og vann. Over ser dere vann! www.elisebear.blogg.no Pungen holder god kvalitet, er vannavstøtende og kan vaskes. Dessuten er produktet miljøvennlig og finnes i flere lekre design da LOQI samarbeider med designere fra hele verden. Dette for å skape et bredt utvalg med originale design på deres produkter.

IMG_9010

All Day Color Lip Lacquer www.elisebear.blogg.no It’s all about the details! Denne herlige fargedetaljen fra Elizabeth Mott er en flytende leppestift med en unik gel-formell som gir deg den perfekte høypigmenterte fargen, uten å tørke ut leppene.

IMG_9009

Caviar Pearls www.elisebear.blogg.no Påfør enkelt disse lekre kaviarperlene fra det nye merket Glam of Sweden på dine negler for å skape et lekkert negledesign! www.elisebear.blogg.no

IMG_9007

Diamond Heart Primer www.elisebear.blogg.no Denne lette primeren gjør din hud klar for sminke og forbedrer resultatet og holder sminken dagen lang. Produktet jevner ut hudtonen og fine linjer, gir din hud en fantastisk glød og reduserer kviser og ujevnheter. www.elisebear.blogg.no

IMG_9004

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er følgende:

– Like Facebook-siden min og / eller følge bloggen min på Bloglovin! Du bestemmer.
– Følge meg på Instagram – fordi det er koselig.
– Kommentere at du er med i konkurransen i dette innlegget.

Pssst.. Husk å få med e-postadressen din i kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige!

Masse lykke til! www.elisebear.blogg.no
Vinneren trekkes tirsdag 15. desember klokken 10:00! www.elisebear.blogg.no

 


Jeg personlig elsker Glossybox – jeg elsker selve konseptet og jeg elsker at det er så mye fint, og ikke minst bra, som ligger i disse herlige eskene. Virkelig verdt å prøve ut! www.elisebear.blogg.no