IMG_9270

IMG_9288

Heeei. www.elisebear.blogg.no I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk hjemme i fineste Rindal. www.elisebear.blogg.no Jeg har jo plutselig tatt juleferie, så da tenkte jeg at det var koselig å stikke hjem hit en liten tur. Det begynte å bli en god stund siden sist jeg var her, og så skal jeg jobbe en god del i Trondheim før jeg kan reise hjem hit for julen, så da passet det fint ta en tur nå. www.elisebear.blogg.no Jeg stikker tilbake til Trondheim enten i kveld eller i morgen tidlig. Jeg har ikke bestemt meg helt enda, men jeg tror det blir i morgen tidlig. www.elisebear.blogg.no Det er jo litt koselig å være her en liten stund når jeg først er her, hihi! www.elisebear.blogg.no I dag har jeg brukt fridagen min på å sove noen timer lenger enn jeg vanligvis pleier, tyvstarte på julebaksten, besøke ei venninne, se julefilm og kose med voffen. www.elisebear.blogg.no Resten av dagen skal brukes på å se enda mer julefilm, ta meg et laaangt bad, hente juletre sammen med pappa og bare være til! www.elisebear.blogg.no Hihi – ha en fin torsdag videre! www.elisebear.blogg.no