Sponset og i samarbeid med CaseApp.no

IMG_9290

Goood søndag! www.elisebear.blogg.no Da var det endelig tid for å avsløre vinneren av giveawayen jeg har i samarbeid med herlige CaseApp.no! Det var elleve fine sjeler som ville være med – tusen takk for deltakelsen. www.elisebear.blogg.no Som alltid har jeg brukt en duppeditt som gir meg et helt tilfeldig tall fra og med en til og med elleve. Denne gangen ble tallet seks, og etter litt telling fant jeg frem til min kjære mamma! www.elisebear.blogg.no

Gratulerer mamma – du har vunnet et produkt fra CaseApp til en verdi på 300 kroner! www.elisebear.blogg.no

Som trøst til dere som ikke vant denne gangen, så har jeg vært så heldig å få muligheten til å dele ut en aldri så liten rabattkode! www.elisebear.blogg.no Bruk koden ELISE20 når du sjekker ut, så får du 20% avslag. Koden er gyldig til og med søndag den 20. desember! www.elisebear.blogg.no Vil du at det du bestiller skal komme frem før jul, så må du bestille før onsdag den 16. desember. Til opplysning.

IMG_9294

IMG_9296

Jeg er alltid fornøyd med dekslene og skinsene jeg mottar fra CaseApp! www.elisebear.blogg.no Produktene er av svært god kvalitet, dekslene og skinsene får med hver minste detalj og det aller beste av alt er at det er DITT unike design, så det skal litt til før du møter på noen som har akkurat samme mobildeksel som deg! www.elisebear.blogg.no I love it!

IMG_9297

IMG_9299

IMG_9300

Litt mer informasjon om CaseApp: Hos CaseApp.no kan du få tak i to forskjellige typer deksel til iPhone og Samsung; et helt vanlig deksel slik som jeg har eller et deksel med silikonpadding for litt ekstra beskyttelse. Dekslene er gode og solide, men er du en av de stakkarene som stadig knuser skjermen på mobilen, så kan det kanskje være lurt å gå for dekselet med silikonpadding! www.elisebear.blogg.no

Når det kommer til skins, så er det mulig å finne skins for iPhone, iPad, Android og laptop. Disse skinsene er ikke bare utrolig dekorative og unike, men de er også med på å beskytte mot riper! www.elisebear.blogg.no Skinsene etterlater ingen merker og er enkle å bytte ut om du har lyst på et nytt utseende. www.elisebear.blogg.no

Og hei, det aller beste av alt er at det er du selv som designer dekslene og skinsene akkurat som du ønsker at de skal være! www.elisebear.blogg.no
Har du ikke lyst til å designe selv? Her ligger det mange ferdige design på lur.