I samarbeid med Glossybox

IMG_9004

Da er vinneren av Glossybox-konkurransen med esken som heter – Ray of beauty – trukket ut! www.elisebear.blogg.no Det var ni fine jenter som ville være med i trekningen – tusen takk til dere som har deltatt, og tusen hjertelig takk til Glossybox som har gitt meg lov til å dele ut denne fine esken! www.elisebear.blogg.no For å trekke ut vinneren på en rettferdig måte, så brukte jeg som alltid en duppeditt som trekker ut et helt tilfeldig tall fra 1 til 9. Det tallet som poppet opp da var 4, og etter litt telling i kommentarfeltet fant jeg frem til fine Johanne!

Gratulerer Johanne – jeg har sendt deg en e-post! www.elisebear.blogg.no

 


 

Min siste Glossybox-konkurranse for en stund kommer i løpet av uken – hurra! www.elisebear.blogg.no Den heter Christmas Countdown, og den inneholder sååå mye fint! Vinneren får dessverre ikke Christmas Countdown-esken før jul da, men det går vel fint? www.elisebear.blogg.no