I samarbeid med Glossybox

IMG_9344

– Christmas Countdown –


Da var det tid for min siste Glossybox-konkurranse for en liten stund,
og denne gangen er det den fiiine esken som heter – Christmas Countdown – du kan være så heldig å vinne! www.elisebear.blogg.no Dette er en spesialdesignet eske med et lekkert, vintage design og med et innhold som virkelig er julens “cherry on top”. www.elisebear.blogg.no En utrolig fin eske, med andre ord. La oss ta en nærmere titt på hva som befinner seg inni!

www.elisebear.blogg.no

IMG_9084

Highlighting Pencil www.elisebear.blogg.no Fremhev og skulpturer ansiktet ditt med denne krembaserte pennen. Den kan for eksempel brukes på øyenbrynsbeinene, indre øyenkroken, kinnbeinene og nesebeinet for et lekkert resultat. Den myke pennen er parabenfri og inneholder hvit trøffelekstrakt og eyeseryl-peptider for å redusere poser under øynene. www.elisebear.blogg.no

Bubble Bath & Shower Mango & Papaya www.elisebear.blogg.no Unn deg selv et oppfriskende bad med denne fantastiske frukteksplosjonen av papaya og mango. Denne lille saken er virkelig en fryd for både sansene og huden! www.elisebear.blogg.no

Eye Pencil www.elisebear.blogg.no Skap en lekker sminkelook med denne eyelineren fra Make Up Store. Skap skarpe og intense linjer, eller dus ut fargen for en mykere look. Eyelineren finnes i flere forskjellige farger. www.elisebear.blogg.no

Golden Skin Roll-on Caviar Eye Gel www.elisebear.blogg.no Få et mer våkent blikk med denne lette og kjølende gel-formelen fra Être Belle Cosmetics. Produktet reduserer poser og sliten hud under øynene med sin fuktgivende og beroligende effekt. www.elisebear.blogg.no

Lip Balm Cube www.elisebear.blogg.no Denne smarte kubeformede leppepomaden fra Balmi gir intens fukt til tørre lepper og beskytter mot farlige UVA-stråler. Den inneholder vitamin E, Shea-smør og deilig jojoba-olje. www.elisebear.blogg.no


 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er følgende:
– Like Facebook-siden min og / eller følge bloggen min på Bloglovin! Du bestemmer.
– Følge meg på Instagram – fordi det er koselig.
– Kommentere at du er med i konkurransen i dette innlegget.

Pssst.. Husk å få med e-postadressen din i kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige!

Masse lykke til! www.elisebear.blogg.no
Vinneren trekkes på selveste lille julaften klokken 15:00! www.elisebear.blogg.no


Jeg personlig elsker Glossybox – jeg elsker selve konseptet og jeg elsker at det er så mye fint, og ikke minst bra, som ligger i disse herlige eskene. Virkelig verdt å prøve ut! www.elisebear.blogg.no