051

Hei! www.elisebear.blogg.no Jeg tenkte at det kanskje var på tide med et aldri så lite livstegn fra meg igjen. Nå har det jo vært litt stille her inne helt siden julen, og jeg må helt ærlig innrømme at det har vært godt å glemme alt og bare fokusere på meg selv og på det jeg trenger og har lyst til for en kort periode. Jeg har nemlig ikke hatt det så fint den siste tiden, og det er flere grunner til det.

På et tidspunkt ble det rett og slett litt for mye å tenke på. La meg oppsummere. Eksamen, plutselig samlivsbrudd, økonomisk usikkerhet, stress(!!!), hodepine som aldri forsvinner, alt for mye skolearbeid, alt for mange praksisoppgaver, en rettssak som er like rundt hjørnet, ingen tid til familie, ingen tid til venner, ingen fritid i det hele tatt, følelsen av å aldri være bra nok, følelsen av å ikke strekke til og en stor dose ensomhet. Vel, det var i alle fall noe. Jeg har hatt litt å tenke på den siste tiden. Jeg vil ikke lyve å si at jeg eeendelig har det bra, for jeg kunne absolutt hatt det mye bedre enn jeg har det nå – men, jeg kan si det slik at jeg har det litt bedre for hver dag som går. www.elisebear.blogg.no

Jeg vet fortsatt ikke når “jeg kommer tilbake”. Kanskje blir jeg borte litt til, kanskje er jeg her i små perioder, kanskje er jeg tilbake..?
Ikke vet jeg, men det finner vi nok ut snart. www.elisebear.blogg.no

Tusen takk for koselige kommentarer på forrige innlegg. www.elisebear.blogg.no Ha det fint!