IMG_9661

IMG_9663

IMG_9670

Hei og hopp! www.elisebear.blogg.no Da var jeg endelig hjemme i fineste Rindal igjen. Nå skal jeg tilbringe så å si resten av påskeferien her hjemme hos min kjære familie, før det er tilbake til skolebenken igjen på onsdag. Jeg har med andre ord en liten uke ferie foran meg! www.elisebear.blogg.no

Tiden går så utrolig fort for tiden.. Våren er her, påsken er her og jeg har igjen kun to måneder av dette skolesemesteret før jeg tar sommerferie!! www.elisebear.blogg.no Jeg føler at ting går bedre og jeg begynner å føle at ting går litt mer min vei for tiden. Jeg håper at det fortsetter slik. www.elisebear.blogg.no

Jeg har ingen store planer for ferien annet enn å være sammen med familien, være sammen med venner og bare være til! www.elisebear.blogg.no God påske!