IMG_9730

Neimen, hei! Det var veldig lenge siden sist.. Jeg har faktisk ikke tatt turen innom hit siden mai. Mai … og nå er det allerede blitt september. Tiden flyr. Uansett, jeg er tilbake, igjen. Jeg hadde et behov for en liten pause og litt tid til å tenke, være for meg selv og stresse ned. Jeg har fått tenkt mye og vært en god del for meg selv – stresset får jeg ta meg av senere, heehe. Alt i alt, så har jeg det mye bedre, og det er det som betyr noe, er det ikke?

IMG_9738
Lillegull har blitt så stor www.elisebear.blogg.no

Nå som jeg er tilbake har jeg endret litt på designet mitt og pusset opp bloggen litt. Jeg tenkte at det passet fint å gjøre noen forandringer nå som jeg skal prøve meg på en ny og frisk start. Jeg vil på en måte begynne litt på nytt, og ikke legge et så stort press på meg som jeg tidligere har gjort når det kommer til bloggen. Jeg ønsker å se på bloggen som noe fint og positivt, og noe jeg kan bruke tiden min på for å stresse ned og få ut ting svart på hvitt. Et sted jeg kan glemme meg bort og la tankene fly.

IMG_9599
Veslepusen i Rindal www.elisebear.blogg.no

Siden sist har det jo selvfølgelig skjedd litt. For å oppsummere det hele kort; jeg og Dina bor fortsatt sammen i leiligheten vår i Trondheim, vår kjære venninne Maria har endelig flyttet inn hos oss, jeg har brukt sommeren på å være sammen med familien min, være sammen med venner, jobbe, jobbe og jobbe litt til, jeg har begynt mitt andre år på barnehagelærerutdanningen og jeg har vært i urnenedsettelse til min kjære onkel. Det var det – kort og enkelt. Nå skal jeg se fremover, så får vi se hvordan dette går.