sept-leaves-small

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er glad i å lage mine egne skrivebordsbakgrunner. Dette er noe jeg har fortsatt med likevel om jeg har hatt en pause fra bloggen. Nå har det jo blitt høst. Bladene skifter farge og daler ned fra trærne, sommerblomstene takker for seg og det blir kaldere og mørkere. Jeg personlig syns at det er litt godt at høsten allerede er her, fordi jeg er så glad i å gå med store, deilige gensere, cardigans og skjerf, tenne tusenvis av levende lys om kveldene og kle Edgar i søte klær for at han ikke skal fryse. Ja, det er litt trist at de fine sommerblomstene snart er helt borte og at været blir litt grått, men det er noe positivt i hver årstid, så vi får fokusere på det. Det skal i alle fall jeg www.elisebear.blogg.no

Har du lyst til å låne skrivebordsbakgrunnen min for september, så har du selvfølgelig lov til det!