img_9945

Da har det plutselig blitt november gitt www.elisebear.blogg.no Her i Trondheim har den første snøen kommet allerede – håper den er kommet for å bli, hihi. Tviler, men det er lov å håpe. Jeg syns at dette været er så herlig. Endelig kan jeg kle meg i gode, varme gensere, tykke, deilige skjerf og de fine Dr. Martens-skoene mine igjen. Jeg elsker virkelig denne årstiden!

Siden sist jeg var innom har det faktisk skjedd noen småting i livet mitt. Jeg har fått gjort unna mye av det som har stresset meg den siste tiden – skolearbeid. Jeg føler at jeg endelig kan senke skuldrene mine litt. Nå er ikke ting like mye stress som det var for noen uker siden. Jeg føler at jeg har kontroll igjen og jeg føler at ting kommer til å gå fint. Det er ikke umulig lenger. Jeg nærmer meg faktisk målstreken – det er herlig. Nå er det i mine øyne kun siste innspurt igjen før jeg tar juleferie. Jeg er bare en liten praksisuke og noen få arbeidskrav unna. Dette blir nok bra.

img_9943

En annen fin ting som har skjedd siden sist jeg var innom er at jeg har fått meg kjæreste. Det hele er litt nytt enda, men jeg føler at det er riktig og jeg har det veldig, veldig fint sammen med han. Mer om han kommer kanskje senere en gang, hihi www.elisebear.blogg.no Han heter forresten Kristian.

img_9947

Ellers har jeg jobbet en goood del den siste tiden – både i Trondheim og i Rindal. Noen dager tenker jeg at jeg egentlig jobber litt for mye med tanke på at jeg faktisk er heltidsstudent og at jeg kanskje burde ha litt fritid også, men det har jo gått greit til nå. Jeg kommer nok til å fortsette med å jobbe slik som jeg gjør nå frem til det nye året kommer, så får jeg heller bli litt flinkere til å ta det mer med ro i 2017. Det skal være målet mitt for det kommende året – å ta det litt mer med ro og ta bedre vare på meg selv.

img_9941

img_9940

img_9935

Men, det å jobbe en del lønner seg jo det også. Jeg har nemlig fått meg nye spisestuestoler! Disse nydelige Tobias-stolene har jeg siklet etter lenge, og nå har jeg endelig tatt meg råd til å kjøpe dem! Jeg er kjempefornøyd! www.elisebear.blogg.no

img_9961

Ellers har jeg allerede begynt å få litt julestemning.. Den kom faktisk da snøen kom, hehe. Jeg har allerede tyvstartet litt med julebrus og kakemenn (ups..), og jeg har mistet telling på hvor mange klementiner jeg har puttet i meg de siste dagene. Jeg har sååå lyst til å sette opp juletreet og finne frem julepynten, men jeg må nok kanskje vente en liten stund til før jeg gjør det.. Elleeer.. vi får se www.elisebear.blogg.no