img_9965

Jeg har de siste dagene vært hjemme i Rindal hos mamma og pappa – noe som har gjort veldig godt! Jeg syns at ting blir helt annerledes når jeg er hjemme i Rindal. Ting blir mindre stress, jeg føler at jeg kan slappe mer av og jeg føler meg hjemme. Den travle hverdagen blir på en måte litt glemt, til tross for at jeg både gjør skolearbeid og jobber i Rindal også. Det hele blir bare annerledes..

img_9964

Når jeg er i Trondheim så er det alltid noe som står på planen. Jeg føler at jeg må gjøre noe hele tiden, og jeg får rett og slett ikke til å slappe av på samme måte som jeg gjør når jeg er hjemme i Rindal. Jeg er på en måte i Trondheim fordi jeg er nødt – ikke fordi jeg vil eller føler for det. Jeg burde kanskje prøve å endre litt på tankegangen min, spesielt med tanke på at det enda er igjen ett eller to eller tre år med bylivet..

img_9966

Heldigvis er det ikke lenge til julen er her. Da skal jeg være i Rindal. Lenge. De siste årene har jeg reist tilbake til Trondheim i romjulen for å jobbe. I år skal jeg kun være hjemme i Rindal. Det skal bli så godt, og det er så etterlengtet! Jeg gleder meg til en jul der jeg faktisk er hjemme og har juleferie, i stedet for å være litt hjemme, så reise til Trondheim for å jobbe en dag eller to, så reise hjem til Rindal igjen, så reise til Trondheim igjen for å begynne på et nytt semester. Julen blir på en måte litt ødelagt når det er sånn. Derfor skal det ikke skje i år. I år skal julen bli fin.

img_9973

Vel, det er dette som har vært i tankene mine de siste dagene; at jeg lengter etter å flytte hjem til Rindal.. igjen. Jeg er litt dårlig på å leve i nuet. Jeg tenker alltid fremover og på hvordan det kommer til å bli når det og det skjer. Så, det å leve i nuet er noe jeg kanskje burde bli litt flinkere til også. Men, alt til sin tid.

img_9969

Alt blir nok bra til slutt.