Sponset og i samarbeid med CaseApp.no

 

Opp i gjennom årene har jeg hatt mange forskjellige skins og deksel på macen og mobilen min. På macen har jeg blant annet hatt hvit marmor, fine sommerblomster og vakre snøfnugg. Denne gangen er det svart marmor som er tingen, og jeg virkelig elsker det! www.elisebear.blogg.no

Det nye designet er rent og enkelt, og så utrolig fint å se på!

img_9999

· BLACK MARBLE ·

Mobildekselet og skinet på macen har jeg laget på den herlige nettsiden CaseApp.nowww.elisebear.blogg.no Der kan du få tak i to forskjellige typer deksel til iPhone, iPad og Samsung; et helt vanlig deksel (slik som jeg har) eller et deksel med silikonpadding for litt ekstra beskyttelse. Begge dekseltypene er solide, men er du en av de stakkarene som stadig knuser skjermen på mobilen din, så anbefaler jeg å gå for dekselet med silikonpadding. Det er bedre å være på den sikre siden, tenker jeg!

Når det kommer til skins, så er det mulig å designe for blant annet iPhone, iPad, Samsung, HTC, MacBook og PC Laptops. Disse skinsene er ikke bare utrolig dekorative og unike, men de er også med på å beskytte mot riper! Skinsene etterlater ingen merker og er enkle å bytte ut om du har lyst på et nytt utseende www.elisebear.blogg.no Jeg har byttet skin fire ganger, og macen er enda like fin og helt uten merker. Anbefales virkelig!

Det aller beste av alt med CaseApp er at du designer dekslene og skinsene akkurat som du selv ønsker at de skal være! www.elisebear.blogg.no Har du ikke lyst til å designe selv, så har CaseApp mange fine, ferdiglagde designs liggende på lur til deg.

Kanskje et produkt fra CaseApp kan være en fin julegave til noen du ikke vet hva du skal gi til? I mine øyne er et mobildeksel en fin gave til en mamma eller en pappa som har alt, til den litt uheldige venninnen som stadig mister mobiler sin i bakken og knuser skjermen sin eller til kjæresten som ikke ser vitsen i å kjøpe seg mobildeksel selv (heeelt til han faktisk knuser skjermen sin, hehe)!

img_0006

Tips, tips! Du får 20% avslag om du bruker rabattkoden ELISE20!

Enda et lite tips! Det kommer en liten giveaway i løpet av morgendagen – hihi.