Sponset og i samarbeid med CaseApp.no

 

VINN DEKSEL ELLER SKIN

Hei og hopp! www.elisebear.blogg.no Jeg har vært så heldig å få ha en aldri så liten konkurranse i samarbeid med den herlige nettsiden CaseApp.no i disse fine førjulstider! I denne konkurransen har du muligheten til å vinne et produkt fra nettsiden deres til en verdi av 300 kroner – noe som tilsvarer enten et mobildeksel eller et skin til macen – jippi!

img_9999

Hos CaseApp kan du få tak i to forskjellige typer deksel til iPhone, iPad og Samsung; et helt vanlig deksel (slik som jeg har) eller et deksel med silikonpadding for litt ekstra beskyttelse.Begge dekseltypene er solide, men er du en av de stakkarene som stadig knuser skjermen på mobilen din, så anbefaler jeg å gå for dekselet med silikonpadding!

Når det kommer til skins, så er det mulig å designe for blant annet iPhone, iPad, Samsung, HTC, MacBook og PC Laptops. Disse skinsene er ikke bare utrolig dekorative og unike, men de er også med på å beskytte mot riper! Skinsene etterlater ingen merker og er enkle å bytte ut om du har lyst på et nytt utseende www.elisebear.blogg.no

Det aller beste av alt med CaseApp er at du designer dekslene og skinsene akkurat som du selv ønsker at de skal være! www.elisebear.blogg.no Har du ikke lyst til å designe selv, så har CaseApp mange fine, ferdiglagde designs liggende på lur til deg. Her er noen av designene som er ferdiglaget for iPhone:

deksel

Her er noen av designene som er ferdiglaget for MacBook:

11_thumb-111_thumbtemplate-11-300x300-1template-11-300x300-2template-11-300x300-3template-11-300x300

 


 

AVSLUTTET
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er følgende:
– Lik Facebook-siden min www.elisebear.blogg.no
– Følg meg på Instagram – fordi det er koselig www.elisebear.blogg.no
– Kommentere at du er med i konkurransen i dette innlegget www.elisebear.blogg.no

Pssst.. Husk å få med e-postadressen din i kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige!

Masse lykke til! www.elisebear.blogg.no
Vinneren trekkes søndag 11. desember klokken 20:00! www.elisebear.blogg.no